Top 10 beste merken voor keukenapparatuur

Als je van plan bent om een nieuwe kookplaat te laten installeren, een nieuwe vaatwasser te plaatsen of een oven wilt laten inbouwen kan je kiezen uit veel verschillende merken. Er zijn misschien een aantal bekende merken waar je eerder van hebt gehoord, en misschien een aantal merken die je niet zo vaak hebt gehoord. Misschien is een optie wel goedkoper, maar ben je niet bekend met het merk. Het kan zijn dat het merk misschien iets slechter is in bouwkwaliteit of misschien iets minder zuinig is. Door merken en modellen te vergelijken kan je de beste keuze maken!

De top 10 merken voor keukenapparatuur

De top 10 keukenapparatuur merken wordt begonnen met ETNA. Dit merk biedt erg functioneel werkende producten tegenover een scherpe prijs. 

Het merk wordt gevolgd door het Italiaanse Zanussi, dat al meer dan 100 jaar keukenapparatuur levert. De apparatuur is gemaakt om het koken gemakkelijker, sneller en leuker te maken. Daarnaast is het doel ook om het koken gemakkelijker te maken. 

De nummer 8 op de lijst is het Nederlandse ATAG, met focus op gebruiksgemak om de keuken de fijnste kamer in huis te maken. 

Op nummer 7 komt het merk Whirlpool, opgericht in Amerika. Ze bieden goedkope producten aan die goed werken

Als nummer 6 is er gekozen voor het merk Pelgrim en levert zowel inbouw als vrijstaande apparatuur. De producten zijn gemaakt om gemakkelijk gebruikt te worden. 

Nummer 5 op de lijst met de top 10 keukenapparatuur merken is NEFF. Het Duitse merk levert producten die comfortabel zijn om te gebruiken en veel plezier brengen. 

Het Italiaanse familiebedrijf SMEG komt op nummer 4, vooral bekend om de koelkasten en koffiemachines die aangeboden worden. Het merk heeft een uniek design met erg solide kwaliteit. 

Eenmaal in de top 3 beland, beginnen we met siemens. Het is een van de leidende bedrijven in de markt van keukenapparatuur en biedt allerlei apparaten voor je huishouden die gemakkelijk en simpel zijn qua design, en ook qua gebruik. 

Het merk Bosch staat op nummer twee. Het Duitse bedrijf staat bekend om betrouwbaarheid en levert producten die zeker een lange tijd meegaan. Ook deze apparaten zijn erg gemakkelijk en fijn om te gebruiken. 

Op nummer 1 van de top 10 keukenapparatuur merken staat het Duitse merk Miele. Het merk staat bekend om kwalitatief hoogwaardig keukenapparatuur, dat jarenlang meegaat. Het is niet voor niks dat in bijna elk huishouden een apparaat van Miele is te vinden.

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *